gaskoppeling, vdt

Home

Catalogus

Rubber slangen

Bekijk hier ons gamma aan rubber slangen. Vind er de meest robuuste, soepele, stugge, dik- of dunwandige, met- en of zonder spiraal, kleurrijke,… slangen terug. Deze zijn in het algemeen verkrijgbaar op lengtes van 30 en/of 40 meter tot 60meter en sommigen rijken zelfs tot 120m. Wij snijden en monteren deze met plezier op de gewenste lengte. Indien mogelijk kunnen wij de slangen ook antistatisch maken. Voor wie dit wenst, kunnen wij ook gepersonaliseerde bedrukking voorzien!

Bekijk producten

PVC slangen

Hier kunt U onze PVC slangen terugvinden. Meestal gebruikt in sectoren als “industriële reiniging”, “land,- en tuinbouw” , “pompinstallaties”, ”voedingsindustrie”…

Ook hier streven wij naar topkwaliteit met als leveranciers Merlett & Tricolflex!

Wij snijden en monteren deze met plezier op de gewenste lengte

Bekijk producten

Polyurethaanslangen

In deze rubriek vindt U onze polyurethaan slangen van TOPKWALITEIT terug! Met als hoofd leverancier Masterflex, wie garandeert dat elke slang voorzien is van 3 belangrijke hoofdkenmerken:

Microbenresistent, antistatisch & niet-ontvlambaarheid!

Ook deze slangen snijden en monteren wij met plezier naargelang de behoefte van onze klant!

Bekijk producten

Composiet slangen

In deze subcategorie vindt U onze composietslangen terug. Ideaal voor het transporteren van chemische- en petrochemische producten! Deze worden bij het monteren altijd voorzien van helicoïdale- koppelingen; zo voorzien dat zij perfect in de slang kunnen gedraaid worden.

Bekijk producten

Koppelingen

Om met uw slang aan te koppelen heeft U natuurlijk altijd de gepaste koppeling nodig. Klik hier om ons uitgebreid gamma aan koppelingen terug te vinden, per “familie” gerangschikt! Ook hier zijn altijd meerdere types van te verkrijgen op aanvraag.

Bekijk producten

Toebehoren

Bent U op zoek naar toebehoren voor uw slangen & koppelingen? Dan bent U hier aan het goede adres! Vind hier o.a. terugslagkleppen, vlinderkleppen,  kijkglazen, quetsventielen,… terug voor allerhande toepassingen! Op aanvraag kunnen wij de klant ook van meerdere toebehoren voorzien.

Bekijk producten